Triflex

Optimale bescherming voor buitenruimtes

Buitenruimtes hebben heel wat te lijden door intensief gebruik, vocht, zon of strooizout. Het is van groot belang dat buitenruimtes optimaal beschermd worden. Beschadigingen kunnen namelijk een verwoestend effect hebben. Met het Triflex systeem biedt uw buitenruimtes een optimale bescherming. Het is een gietvloersysteem dat het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermt, met een lichte antislipafwerking. Ook tegen grote, mechanische belastingen wordt uw constructie beschermd door dit systeem.  

Triflex de kampioen in vloeibare kunststoffen

De producten van Triflex staan voor hoogwaardige kwaliteit en ze hebben een gemiddelde levensduur van circa 25 jaar waardoor uw pand of gebouw vele malen langer mee zal gaan. 
Bovendien vragen deze systemen minimaal onderhoud, wat ervoor zorgt dat Triflex op de lange termijn een aantrekkelijke investering is.
 Niet voor niets bieden wij van Betonbekleding onze klanten 10 jaar garantie op het aanbrengen van bijna alle soorten Triflex systemen.

De voordelen van Triflex

Het voornaamste voordeel zit in de flexibiliteit van de producten van Triflex. Waardoor bepaalde systemen als scheuroverbruggend genaamd mogen worden. Ook de kleinste en meest uit één lopende details worden duurzaam afgedicht met de Triflex systemen. De producten harden zeer snel uit, waardoor overlast tijdens het aanbrengen van de Triflex systemen zo gering mogelijk wordt gemaakt. 

Balkonrenovatie & balkonreparatie

Betonbekleding is de specialist voor balkonrenovatie & balkonreparatie maar ook daken en specialistische afdichtingen. Als Triflex applicateur hebben wij alle kennis en ervaring in huis om voor iedere toepassing een oplossing te bieden. 

Klanten waar wij Triflex hebben toegepast

Voorbeelden van ons werk

Interesse?

Laat ons weten waar u naar opzoek bent en wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden

Close Menu