Krimpen aan den IJssel

Van der Hoopstraat 8C 2921 LR

0180-721733

Bel ons gerust

Triflex

Optimale bescherming voor buitenruimtes

Buitenruimtes hebben heel wat te lijden door intensief gebruik, vocht, zon of strooizout waardoor bijvoorbeeld betonrot kan ontstaan. Daarom is het van groot belang dat buitenruimtes optimaal beschermd worden, zodat beschadigingen voorkomen kunnen worden. 

Met het Triflex systeem biedt uw buitenruimtes een optimale bescherming. Triflex is een gietvloersysteem dat het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermt met een lichte antislipafwerking. Hierdoor bent u ook beschermd tegen grote, mechanische belastingen en blijft uw constructie beschermd door dit systeem.  

De kampioen in vloeibare kunststoffen

De producten van Triflex staan voor hoogwaardige kwaliteit en ze hebben een gemiddelde levensduur van circa 25 jaar waardoor uw pand of gebouw vele malen langer mee zal gaan. 
Bovendien vragen deze systemen minimaal onderhoud, wat ervoor zorgt dat Triflex op de lange termijn een aantrekkelijke investering is.
 Niet voor niets bieden wij van Betonbekleding onze klanten 10 jaar garantie op het aanbrengen van bijna alle soorten systemen.

De voordelen van Triflex

Het voornaamste voordeel zit in de flexibiliteit van de producten. Als resultaat dat bepaalde systemen als scheuroverbruggend genaamd mogen worden. Ook de kleinste en meest uit één lopende details worden duurzaam afgedicht. De producten harden zeer snel uit, waardoor overlast tijdens het aanbrengen van de Triflex systemen zo gering mogelijk wordt gemaakt. 

Balkonrenovatie & balkonreparatie

Betonbekleding is de specialist voor galerijvloeren, balkon renovatie & balkon reparatie, betonrot maar ook daken en specialistische afdichtingen. Als applicateur hebben wij alle kennis en ervaring in huis om voor iedere toepassing een oplossing te bieden. 

Klanten waar wij Triflex hebben toegepast

Voorbeelden van ons werk

Triflex vloer
Renovatie balkon
Gallerij triflex voorbeeld
Renovatie terras

Projecten waarbij wij Triflex hebben toegepast

Een speciaal project

Een speciaal project

Pas geleden zijn wij gevraagd om een project aan te nemen waar de opdrachtgever een abstract schilderij op zijn vloer…
Renovatie terras te Amersfoort

Renovatie terras te Amersfoort

Dit betonnen terras vertoonde vele scheuren waardoor er lekkage was ontstaan in de onderliggende kelder, door het aanbrengen van een…
Renovatie galerijvloeren te Wassenaar

Renovatie galerijvloeren te Wassenaar

Deze galerijvloeren waren in de oude situatie voorzien van een coatingsysteem die versleten was, hierdoor bood de vloer nog onvoldoende…
Renovatie balkons te Huis ter Heide

Renovatie balkons te Huis ter Heide

Deze balkonvloeren waren in de oude situatie voorzien van een coating systeem die vele slijtageplekken vertoont, door het verwijderen van…

Interesse?

Laat ons weten waar u naar opzoek bent en wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden

Betonkleding - Uw Triflex applicateur

Bekijk onze laatste projecten op Instagram