Krimpen aan den IJssel

Van der Hoopstraat 8C 2921 LR

0180-721733

Bel ons gerust

Balkonreparatie & balkonrenovatie

Wat is het probleem?
Beton is een heel sterk en duurzaam bouwmateriaal. Maar ook iets dat heel sterk en duurzaam is, gaat helaas soms kapot. Hiervoor zijn vele oorzaken aan te wijzen.

Externe factoren die uw beton kunnen aantasten, zijn lekkage en brandschade. Daarnaast kan het materiaal aangetast worden door zouten of chemische middelen. Veroudering van beton (carbonatieschade) en betonrot (corrosieschade) ontkomt u soms helaas ook niet aan. 

Instortingsgevaar
Veel balkons van huizen rond 1960-1980 hebben te maken met corrosie en balkonrot. Het gebruikte staal van de balkons is vaak onvoldoende beschermd tegen corrosie en kan in de loop der tijd zo ernstig zijn aangetast dat de kans op instorten groter wordt. Daarnaast kan betonrot ook uw veiligheid in gevaar brengen.  

Wat moet er gebeuren?
Elk balkon heeft bescherming nodig tegen invloeden van buitenaf. Het oppervlak moet tegen een stootje kunnen, ook al wordt het intensief gebruikt. De constructie moet ook worden beschermd tegen indringing van vocht. Zeker als zich leefruimten onder het balkon bevinden. Dat vraagt om een gedegen afdichtingsysteem. Tevens is er de gebruiker, hij of zij moet zich veilig kunnen bewegen en zich er op zijn gemak voelen.

Betonbekleding heeft de ervaring en producten in huis om aan al deze eisen te voldoen. Wij werken met Triflex, waarmee we elk balkonrenovatie en balkonreparatie kunnen uitvoeren.

Waar werken we naartoe?
Een balkonrenovatie geeft uw balkon een geheel nieuwe uitstraling en is zo weer goed beschermd tegen weer en wind. 

Wij doen dit al jaren
Bij Betonbekleding bent u aan het goede adres. Wij doen dit soort projecten al jaren voor particulieren en bedrijven zoals: 

Geïnteresseerd in een balkonrenovatie? Vraag gemakkelijk meer informatie aan